Ouders en verzorgers zijn welkom!

Bij de keuze voor een basisschool ga je niet over één nacht ijs. Daarom biedt de Springplank meerdere mogelijkheden om de school te leren kennen. Via deze website, een persoonlijk kennismakingsgesprek, inloopochtenden en onze maandvieringen.
 
Persoonlijk kennismakingsgesprek
Wil je een persoonlijk kennismakingsgesprek? We maken graag tijd voor je vrij. Tijdens het gesprek krijg je uitleg over de werkwijze van de school en alle praktische informatie. Om een compleet beeld van de Springplank te krijgen, geven we ook een rondleiding door onze school. Een afspraak aanvragen, doe je door een mailtje te sturen
 
Tip! Bedenk voor je komst welke vragen je aan ons wilt stellen en schrijf deze op. Zo vergeet je niets.
 
Inloopochtenden
Om te weten en te voelen wat goed past bij jou als ouder en bij je kind, is het fijn om de Springplank te bezoeken. Tijdens de inloopochtenden kun je een kijkje nemen in de klassen, lessen bijwonen en vragen stellen aan leerkrachten, ouders en kinderen. Kijk voor de data van de inloopochtenden op onze website .

Wil je na jouw bezoek nog een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding?
Stuur dan een mailtje naar Sjoerd Hagen, directeur,  via shagen@markantonderwijs.nl

Bijna naar school? Eerst even oefenen!
Gaat jouw peuter bijna naar school? Dan mag je kind vijf keer een dagje komen oefenen. De leerkracht van je kind neemt contact op om de oefendagen af te spreken. Je verneemt dan ook wat je aan fruit, eten en drinken mag meegeven.